Suvi Teräsniska @ Nightclub Tähti, Tampere 28.3.2014

lauantai 29. maaliskuuta 2014

Odotettavissa oli, että Tampereen Tähti tulee olemaan melko täynnä kun illan esiintyjänä on Suvi Teräsniska. Aiemmilla kerroilla Suvin Tähden keikat ovat olleetkin lähes loppuunmyytyjä, niin myös tällä kertaa. Monet olivat saapuneet paikalle kuuntelemaan Suvia ja nauttimaan illasta hyvän musiikin parissa.

Suvin esiintymisajaksi oli ilmoitettu 00.00 ja lavan edusta alkoi täyttyä jo hyvissä ajoin ennen keikan alkamista. Yleisön joukossa oli jännittynyt ja odottava fiilis, kunnes odotus palkittiin Suvin saapuessa lavalle bändin kanssa. Viimeisin single, paljon radioissakin soinut Vaiettu rakkaus aloitti illan keikan, josta on tehty hiljattain myös musiikkivideo. Uusimman levyn tunnelmissa jatkettiin myös seuraavan melko vauhdikkaan kappaleen Pilviä ja päivänpaistetta myötä.
Uuden tuotannon jälkeen oli vuorossa Suvin uran alkuvaiheen hittibiisi Hento kuiskaus, joka on ollut merkittävä kappale Suvin uralla. Tämä kappale ei varmasti jää millään keikalla soittamatta ja sitä myös toivotaan paljon soitettavaksi.Tämän jälkeen siirryttiin takaisin uuden levyn musiikin pariin ja vuorossa oli Tyttö sekä levyn nimikkobiisi Pohjantuuli. Minulle Tyttö-kappaleesta tulee aina mahtava fiilis, sopii täydellisesti keikkaohjelmistoon! "On uskallettava lähteä, seurattava omaa tähteä, sen kaukaa yksin nähdä voi", kappaleen sanoma sisältää myös tärkeän neuvon, joka meidän pitäisi kaikkien muistaa. Särkyneiden sydänten tien keikkaversio eroaa paljon levyversiosta, ja on kivaa saada kuulla vaihtelua!

"Tampere on minulle rakas kaupunki ja tänne on aina kiva tulla" kuului Suvin seuraava spiikkaus. Suvi kertoi, että Tampereelle on aina mahtavaa tulla esiintymään, kun se on kuitenkin ollut hänen kotikaupunkinsa muutama vuosi sitten. Suvi otti puheeksi myös jääkiekon ja kertoi, ettei Tampereella asuessaankaan kannattanut Tampereen kotijoukkueita Tapparaa tai Ilvestä, vaan Oulun Kärppiä. Tämä sai yleisössä aikaan monenlaisia mielipiteitä, mutta eiköhän jääkiekko aina jaa ihmisten mielipiteet.. :) Kuultiin myös tamperelaisen, ent. porilaisen bändin eli Yön tuotantoa, kaunis kappale Hän tanssi kanssa enkeleiden.
Keikan aikana mentiin myös pahalta piiloon ja kuultiin kyseisen levyn tunnettuja kappaleita. Kaunis ja helppo ei saa olla ja Olemmeko perillä on kysymys johon on välillä vaikeaa saada vastauksia, "Ei mikään oo selvempää, ei mikään yhtä tärkeää, kuin määränpää..". Keikan viimeinen biisi oli tulossa ja tuntui siltä kuin keikka olisi vasta alkanut. Hyvän musiikin parissa aika juoksee kuin siivillä! Iskelmägaalassa palkittu, vuoden 2013 Iskelmä Täydellinen elämä oli vuorossa viimeiseksi ennen encoreja. Suvi ja bändi poistuivat lavalta kappaleen jälkeen.Yleisö kuitenkin halusi kuulla vielä lisää ja taputtivat heidät takaisin lavalle. Ensimmäisenä takaisin tuli Suvi yksin, laulaen yleisön kanssa yhdessä Täydellisen elämän kertosäettä. Bändin pojat saapuivat myös vähitellen takaisin soittimiensa ääreen.

Suvin energinen ja hyvä fiilis tarttui myös yleisöön ja laulettiin yhdessä Jos mikään ei riitä. Sen jälkeen oli vuorossa Pettävällä jäällä, josta Suvi mainitsi että on aina duetoinut sitä miesten kanssa nimittäin Olli Lindholmin, pikkuveljensä Oskarin ja The Voice Of Finlandin mieskilpailijoiden kanssa. Nyt Tähdessä "duettoparina" toimi yleisö.


Viimeistä vietiin ja jäljellä oli vielä Jos menet pois. Suvi kertoi ennen kappaletta, että Tampereella parasta on Pyynikin näkötornin munkit. Hän kertoi, että bändin basisti syö yleensä kaksi munkkia, sillä yhdestä ei tule kuin paha mieli. Suvi mainitsi myös, ettei hän itse voi syödä niin paljon, koska ne kaikki kertyvät rasvaksi joka paikkaan ja kiloja tulee, kuten varmasti monilla naisilla on ongelmana. Siihen Suvi naurahti ja hänelle tuli mieleen että Jos menet pois -kappaleen voisi omistaa läskille, jota on kertynyt ja kun kappale alkoi niin ei pitänyt niin Suvin kuin yleisönkään pokka. Hauskaa piristystä keikan loppuun! Kertosäkeen jälkeen Suvi sanoi, että ehkä kuitenkin kappale omistetaan kaikille rakkaille. Keikka oli mahtava ja huippu fiilis oli niin yleisön kuin bändinkin puolella. Tähti on myös keikkapaikkana todella kiva!

Teksti: Rita Nyman
Kuvat: Tiia Santavirta / Tiia Santavirta Photography 


Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© TIIA SANTAVIRTA. Design by Fearne.