Video! Kasmir feat. SAARA - Vauvoja

perjantai 15. toukokuuta 2015


Kasmir
julkaisee 15.5. uuden kesäsinkun nimeltään Vauvoja. Vauvoja on myös vuoden 2015 Kesäkumibiisi. Vauvoja on hillitön partybiisi, jossa Kasmirin svengaavaan purkkasouliin yhdistyy vereviä funkvivahteita, mainiot torvisovitukset, mehevä gospel-kuoro ja tietysti molempien solistien aivan huikeat laulusuoritukset. "Ensinnäkin ihan älyttömän siistiä päästä tekemään oma kesäkumibiisi! Kun kyseessä on vielä 20v juhlavuosi, päätimme tuottajieni kanssa tehdä tämän "go big or go home" -tyylisesti. Biisissä vierailee nimittäin Saaran lisäksi myös Higher Ground -gospelkuoro. Biisi edustaa myös hieman erilaisempaa Kasmir-soundia", Kasmir kertoo.

Linkki videoon: https://youtu.be/fYqrcgqmI9Y


Väistämättä jalan alle menevää hittiä tulee komppaamaan myös kappaleeseen erityisesti suunniteltu tanssikoreografia. Tanssimuuveja voi alkaa treenailemaan 30.5. järjestettävää YleX Popia varten. Oulun torilla järjestettävässä ilmaiskonsertissa esiintyvät Kasmir, Mikael Gabriel, Isac Elliot, Satellite Stories sekä huippu-DJ:iden muodostama erikoiskattaus. Vauvoja-kappale kuullaan Oulussa eka kertaa livenä!

Kesäkumikampanja järjestetään tänä vuonna jo 20. kertaa. Sen toteuttavat yhteistyössä YleX, Suomen Punainen Risti, Syöpäjärjestöt ja Sotilaskotiliitto. Sosiaali- ja terveysministeriö tukee kampanjaa. Kesän aikana jaetaan yhteensä 200 000 kondomia eri puolilla Suomea järjestettävissä tapahtumissa. Suomen Punainen Risti ja Väestöliitto kiertävät kesäkumin mukana muun muassa Ruisrockiin Turkuun ja Blockfestiin Tampereelle jakamaan kondomeita ja tietoa nuorille.

Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© TIIA SANTAVIRTA. Design by Fearne.