SANNI @ Iskelmäfestivaali 27.6.2015

keskiviikko 1. heinäkuuta 2015Kuvat: Tiia Santavirta

5 kommenttia

 1. Aivan kerrassaan upeita kuvia! Mutta miten olet päässyt kuvaamaan järjestelmäkameralla, kun eihän niitä normaalisti saa viedä festareille, eikä lupaakaan tietääkseni saa kuin jotkut lehtikuvaajat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä mä olen niin kauan tuolla jo heilunut, että mun pieni blogini riittää heille mediaksi ja kun tietävät, että tulen töihin enkä pummi vaan ilmaista sisäänpääsyä :) -Tiia

   Poista
  2. Niin, se varmaan kyllä auttaa! :D Mutta osaatko sanoa miten johonkin sitten pääsee kuvaamaan, jos sitä kuvauskokemusta haluaisi, mutta sitä ei vielä ole?

   Poista
  3. On paljon ilmaistapahtumia, jossa ei ole kuvauskieltoja vaan kaikki saavat kuvata järjestelmäkameroilla. Osalle festareistakin saa yleisö tuoda kameran. Älä aloita isoista nimistä vaan pienemmistä bändeistä, opettele kuvaamaan, tee itsellesi kuvasivut/blogi tms., jonne keräät parhaita otoksia (eli älä tee kuten minä, että paljon vaan materiaalia ulos :D) ja hiljalleen taidot karttuu ja kun kuvamateriaali on hyvää niin voi ottaa yhteyksiä jo vähän isompiin artisteihin ja kysellä vaikka suoraan kuvauslupaa bändiltä, moni on somessa aktiivinen ja monet eivät välitä siitä että miten kukakin kuvaa. Mutta kuvaa paljon, erilaisia bändejä, hiljalleen se kuvausharrastus näyttää sen suunnan, että onko se yleensä sun juttu. Tää on myös sellainen ala, että hyvin harva saa palkkaa ja valta osa meistä maksaa järjettömän paljon (matkat, majoitus, välineet useita tonneja), että päästään kuvaamaan. Tämä on elämäntapa, keikkakuvaus on hyvin harvoille Suomessa sellainen millä elää ellei tee myös toisenlaisia (studio ym. kuvauksia).

   Mahtava harrastuksena ja kohteita on paljon ihan aloittelijallekin.

   Poista
 2. Kiitos paljon vastauksesta! Sun kuvia on aina ilo katsella, että ei yhtään haittaa vaikka niitä on paljonkin :D

  VastaaPoista

Latest Instagrams

© TIIA SANTAVIRTA. Design by Fearne.