Kasmir feat. SAARA videokuvaukset Taiteiden yönä kuvina ja juuri julkaistu video!

maanantai 7. syyskuuta 2015




Linkki videoon: https://youtu.be/5ufg_K2p1i4

Kasmir feat SAARA kesähitti, Kesäkumikappale Vauvoja on muokattu uuteen akustiseen muotoon. Uutuussinkku on kuunneltavissa jo Spotifyssa. Uuteen versioon kuvattiin myös yllätysvideo Taiteiden yössä Helsingissä. Kasmir ja SAARA esittivät Vauvoja kappaletta Taiteiden yön juhlijoille useassa eri paikassa Helsingissä – yleisön reaktiot olivat todella yllättyneitä ja ilahtuneita!


Videolla yhdistyy kahden huippulaulajan pelkistetty, taitava ja valloittava esiintyminen sekä yllättyneiden ihmisten spontaanit innostuneet reaktiot. Lopputulos on tunnelmaltaan lämmin ja yhteisöllinen – ainutlaatuinen! Kasmir kertoo kuvauksista:”Ajatus Taiteiden yössä yllätysesiintymisestä oli alkuun tosi kuumottava, mutta niistä tulikin hauskimmat videokuvaukset ikinä! SAARAn kanssa laulaminen ja Petteri Sariolan loistava kitarointi poisti viimeisetkin estot. Parasta oli silti jengin mahtavat fiilikset, aito komppaus ja osallistuminen! Videolla näkyy se koko kuvausporukan hyvä meininki johon yleisön oli tosi iisi tulla mukaan. Tätä oli tosi hienoo olla tekemässä. Videon myötä lähetän kiitokset kaikille kesän keikoilla mukanaolleille ja Vauvoja-biisiä kuunnelleille, huikee kesä!”

Kuuntele akustinen versio täältä: http://lnk.to/VauvojaAcousticPR

Kasmir feat SAARA Vauvoja sinkku julkaistiin 15.5. Se on tunnetun Kesäkumikampanjan 20. juhlavuden kesäkumikappale. Kesäkumikampanjan toteuttavat yhteistyössä YleX, Väestöliitto, Suomen Punainen Risti, Syöpäjärjestöt ja Sotilaskotiliitto.

Vauvoja nousi kesän 2015 valtavaksi kesähitiksi, se sai festariyleisöt upeisiin yhteislaulutunnelmiin Kasmirin kesäkeikoilla ja sinkku oli myös Suomen radioiden soitetuin kappale viisi viikkoa yhtäsoittoa kesän aikana!

Kasmirin huikea nousu yhdeksi tämän hetken suosituimmista kotimaisista artisteista alkoi Vadelmavene-sinkun julkaisusta huhtikuussa 2014. Vadelmavene on rikkonut rajoja jo monessa yhteydessä: se oli viime vuoden soitetuin kotimainen kappale Spotifyssa streamien ylittäessä jo yli 6,7miljoonaa tällä hetkellä. Vadelmavene palkittiin myös Suomen virallisena kesähittinä viime vuonna ja Kasmir sai kappaleesta myös Emma-palkinnon Vuoden biisi -kategoriassa. Kultaa ylittäneeltä debyyttialbumilta AMK Dropout julkaistut sinkut WOWWOWWOW ja Iholla ovat myös ylittäneet kultarajat! Molempia on streamattu yli 2,7miljoonaa kertaa Spotifyssa.
AMK Dropout oli ensimmäinen kotimainen albumi joka ylitti kultarajan pelkästään streamingmäärillään.






















































© Tiia Santavirta / Tiia Santavirta Photography

Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© TIIA SANTAVIRTA. Design by Fearne.