20-vuotias Alma on solminut maailmanlaajuisen levytyssopimuksen Debyyttisingle Karma on nyt julkaistu

perjantai 3. kesäkuuta 2016

PME Recordsille ja Warner Musicille Pohjoismaissa ja Baltiassa sainattu 20-vuotias laulaja ja lauluntekijä Alma solmi maaliskuussa merkittävän maailmanlaajuisen levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa. Alman debyyttisingle Karma julkaistiin kansainvälisesti tänään perjantaina. ”Kirjotettiin toi biisi täs aika loppuvaihees ja se kertoo ihmisestä, joka ei oo ikinä oikeestaan uskonu mun tähän juttuun ja aina osaa lannista. Ihmiset vois enemmän kannustaa toisiaan ja kenenkää ei pidä alistuu paskalle. Ja diilistä sen verran et tosi epätodellinen olo mut tosi etuoikeutettu myös! Jännittää olla näin isossa kuvios mukana mut innolla odotan mitä kaikkea tulee tapahtumaa! Aina artisti haaveilee et sainattais ulkomaille ja juttuja tapahtuis siellä niin tää on kyl tosi siistii!!, kertoo Alma. 

Kesällä 2015 Alma oli mukana Music Finlandin ja PME Recordsin biisileirillä, jossa sävellettiin kappaleita kansainvälisten tuottajien kanssa. Leirillä vieraillut ja Sony ATV:lle sainattu saksalainen tuottaja Pascal Reindhardt vakuuttui Alman soundista ja yhteistyö jatkui Berliinissä. Alman uniikki tyyli ja lahjakkuus herättivät nopeasti myös muiden tuottajien mielenkiinnon: Reindhardtin lisäksi Alma on tehnyt Saksassa kappaleita yhdessä Hitimpulse-tuotantotiimin (Felix Jaehn) kanssa. 

Loppuvuodesta 205 Alma solmi kustannussopimuksen Saksan Sony ATV:n kanssa. Pian tämän jälkeen saksalaiset levy-yhtiöt ottivat kilpaa yhteyttä Almaan ja ensimmäinen levytystarjous tuli AirForce1-levy-yhtiöltä. Tämän jälkeen Saksan Universal Musicin varatoimitusjohtaja Daniel Lieberberg tarjosi levytyssopimusta. Alma solmi maaliskuussa 2016 levytyssopimuksen Universal Music kanssa.

Alma on mielenkiintoinen persoona, joka hurmaa kaikki uniikilla soundillaan. Nuoresta iästään huolimatta hänellä on kokenut ääni. Alma on imenyt musiikkiinsa vaikutteita 90-luvun radiohiteistä sekä Nina Simonesta, Etta Jamesista, Amy Winehousesta sekä Jackson 5:sta. Alman musiikki on sielukasta urbaania poppia ja tarinoita ammennetaan lapsuudestaan, tämän päivän elämästä sekä nykynuorten maailmannäkemyksestä. 

Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© TIIA SANTAVIRTA. Design by Fearne.