Uusia kuvioita sivulla! Katse kohti 80-90 -lukua

lauantai 22. huhtikuuta 2023


Nämä sivut ovat keskittyneet täysin mun viime vuosien valokuvaamiseen eri konserteissa ympäri Suomea ja niin se jatkossakin tulee olemaan. Olen pitkään miettinyt, että pitäisi julkaista vanhoja kuvia 80-90 -luvulta, joita on aikamoinen määrä itsellä jossain Facessa nähtävillä, mutta nyt ostin halpis skannerin (mulla on pari kalliimpaakin kotona, joita en osaa käyttää...) ja voisin jotain negatiivejä aina välillä käydä läpi ja postailla sieltä muutamat kuvat tänne. 

Harrastin nimikirjoitusten keräilyä lähes 10 vuoden ajan ja tapasin valtavan määrän lähinnä ulkomaisia yhtyeitä, urheilijoita, näyttelijöitä jne. Kuvat ovat yleensä pokkarilla otettuja, mutta jotkut myöhemmät kuvat myös järkkärillä, jota en tosin yhtään osannut silloin käyttää. :) Eli odotettavissa ei ole hienoja valokuvia vaan muisteluita lähinnä kuvien muodossa.

Koska nimikirjoitusten kerääminen oli teinivuosina isossa osassa elämää niin ajattelin myös yhdistää sen mukaan näihin postauksiin aina välillä tai tehdä välillä ihan omia postauksia niistä.  Eli kuten aina niin kunnon sillisalaattia tässä kehittymässä ja voin jossain kohtaa hyvin piankin pyörtää sanani ja tehdä esim. oman instatilin näille postauksille. 

Otsikon kuva on hotelli Strand-Intercontinentalin edestä Helsingistä, jossa olen islantilaisen Sugarcubes -yhtyeen kanssa, josta myöhemmin soolouralle lähti vieressäni seisova Björk. Taisivat tuolla reissulla esiintyä Provinssirockissa ja Lepakossa vuonna 1989.

Näissä mietteissä nyt, katsotaan, että tuleeko päiviteltyä ja mihin suuntaan jatkossa menee. Björkin kanssa yhteiskuva lienee Hotelli Sorsanpesästä Seinäjoelta eli Provinssirockista.

Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© TIIA SANTAVIRTA. Design by Fearne.