SUVI TERÄSNISKALLE OMA HARTWALL ARENAN KONSERTTI!

maanantai 20. helmikuuta 2017

SUVI TERÄSNISKALLE OMA HARTWALL ARENAN KONSERTTI!
 
Suvi Teräsniskan unelma toteutuu, kun hän astelee 5. joulukuuta Hartwall Arenan lavalle omassa Elämäni ilta -konsertissaan. Liput ainutlaatuiseen show’hun tulevat myyntiin tämän viikon perjantaina.
 
Suvilla on ollut kaksi erityistä haavetta, joista toinen toteutui 4. helmikuuta uran ensimmäisen Emma-patsaan muodossa. Nyt on aika toteuttaa toinen.
 
- Tajusin, että ainoa este toisen haaveeni eli oman Hartwall Arenan konsertin edessä olen minä itse. Nyt on aika hyväksyä se, että voin toteuttaa unelmani jos vain itse haluan. On itsevarman Suvin aika - sellaisen Suvin, joka uskaltaa tehdä ison liikkeen, ottaa paikan lavan keskeltä ja yleisön edestä selkä suorana, Vain elämää -ohjelmassakin epävarmuuksiaan avannut Suvi toteaa.
 
Pari viikkoa sitten Suvi sai uransa ensimmäisen Emma-palkinnon vuoden iskelmäalbumista, perjantaina hänet palkittiin Iskelmä-gaalassa vuoden naisartistina. Syksyllä Suvi ihastutti katsojia tulkinnoillaan supersuositussa Vain elämää -ohjelmassa, ja kappaleet ovat menestyneet loistavasti myös Spotifyn top 50 -listalla.
 
Kaikki Suvin aiemmat albumit ovat myyneet vähintään platinaa, yhteensä hänen levyjään on myyty yli 300 000 kappaletta. Uusin albumi Sinä olet kaunis ilmestyi syyskuun lopussa.
 
Suvi Teräsniska - Elämäni ilta
Hartwall Arena ti 5.12.2017
Ovet klo 18.30, showtime klo 20.00
Konsertin kesto n. 2 tuntia, ei väliaikaa
Lipunmyynti alkaa 24.2. klo 9.00 osoitteessa www.ticketmaster.fi
Liput palvelumaksuineen alk. 39,90e

Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© TIIA SANTAVIRTA. Design by Fearne.